До будь-якого мʼяса підійде цей смачний овочевий салат. Готується на раз-два, а результат дійсно приємно дивує. Беріть собі точно на замітку цей рецепт.
Інгредієнти:
- Морква варена – 2 шт.
- Огірки мариновані – 3 шт (середнього розміру)
- Яйця – 3 шт
- Квасоля консервована біла – 1 банка (250 гр)
- Зелень – кріп
- Часник – 2-3 зубчики
- Сіль, перець за смаком
- Майонез – 3 ст.л
Приготування:
Беру дві варені моркви. Можна трохи недоварити їх (не переварити це точно). Найчастіше готую моркву в мікрохвильовій печі (повна потужність, 4 хвилини). Нарізаю її маленьким кубиком.
Тепер огірки. Беру лише мариновані, кисло-солодкі. Огірки нарізаю такими ж за розміром шматочками, як і моркву.
А ще для салату знадобляться два варені яйця, подрібнюю їх
Інші інгредієнти відправлю відразу в салат. Отже, збираю салат. У салатник викладаю яйця і додаю до них консервовану квасолю. Рідину злити, квасолю можна ще промити.
Кладу моркву, огірки.
Зовсім не завадить у цьому салаті зелень, додаю кріп. Для пікантності кілька зубчиків часнику.
Солю, перчу салат.
Кладу 3 ст.ложки майонезу. Не скажу, що завжди, але найчастіше майонез готую сама. Рецепт прикріплю внизу
Перемішуємо і салат готовий! Готую його і з приводу, і без приводу. І швидко, 10 хвилин і він готовий.