Приготуйте запіканку, яка точно не прилипне до форми

Сирну запіканку часто порівнюють з великим сирником. Щось в цьому є, але вона виходить з іншим смаком та консистенцією. Якщо ви любите запіканки, тоді ця вам також сподобається. А ще вона не прилипне до форми.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні компоненти:

  • кисломолочний сир — 500 г;
  • яйця — 3 шт.;
  • цукор — 150 г;
  • манна крупа — 2 ст.л.;
  • олія;
  • ванілін;
  • ізюм.

Як приготувати

Змішайте разом кисломолочний сир, цукор, ванілін, ізюм, яйця. Можете збити міксером, щоб маса була більш повітряна. Манну крупу додають в останній момент. Треба лишити масу на 20 хвилин, щоб манка розбухла. За бажанням ізюм можна попередньо розпарити в окропі.

Вистеліть форму для запікання пергаментним папером. Змастіть олією. Викладіть тепер масу для запіканки. Поставте випікатися в розігріту духовку при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин. Смачного!