Лінива самса: швидкий рецепт

Порадуйте рідних смачненьким, приготуйте ліниву самсу. Нею можна повечеряти або взяти з собою на перекус.

Подробиці

Інгредієнти:

  • 1 упаковка тіста “Філо”
  • 400 г курячого фаршу
  • 1 цибулина
  • 200 г печериць
  •  100 г сиру
  • 100 г вершкового масла
  • 1 яйце
  • кунжут
  • сіль
  • спеції

Приготування:

Почистьте й наріжте цибулю, обсмажте її на вершковому маслі, додайте помиті й нарізані печериці й смажте ще 7 хвилин. Покладіть на сковорідку фарш, посоліть, додайте спеції й смажте 10-15 хвилин до готовності. Беріть лист тіста, змастіть розтопленим вершковим маслом, масло можна замінити на оливкову олію.

Викладіть зверху начинку та посипте натертим сиром. Складіть у конвертик. Готові конвертики накрийте вологим рушником. Тим часом збийте яйця й змажте конвертики. Зверху посипте кунжутом й ставте випікати в духовку, розігріту до 190 градусів, на 25 хвилин. Смачного!