Чому сирники виходять «гумові»: проста помилка, яка все псує

Сирники можуть стати ідеальним сніданком для тих, хто любить побалувати себе корисними та смачними стравами.

Як правило, ідеальні сирники мають приємну текстуру: сир буквально тане в роті.

Якщо ж вони виходять твердими і швидше нагадують гуму, ніж апетитний сніданок, варто переглянути свій підхід до приготування.

Подробиці

Які помилки здатні зіпсувати сирники?

Важливо правильно вибирати кисломолочний сир. Він має бути досить жирним і якісним. Якщо сир приготований із додаванням різних хімікатів, то смак страви буде далеким від ідеалу.

Обов’язково перевірте свій рецепт на співвідношення борошна та кисломолочного сиру: його не повинно бути багато.

Краще додавати борошно в рівних пропорціях із манною крупою, яка допомагає приготувати апетитні сирники.

Також варто пам’ятати про те, що велика кількість курячих яєць на користь не піде жодній страві.

Якщо до сиру додати дуже велику кількість яєць, то в результаті ми отримуємо жорсткі сирники, які ніхто не захоче їсти.

При приготуванні сирників з додаванням борошна варто віддавати перевагу перевіреному продукту вищого гатунку.