Часникові стрілки я не викидаю, а роблю часникову пасту на зиму. Простий і швидкий рецепт

Стрілки я не викидаю, а роблю різні корисні заготовки на зиму. Рецепт дуже простий і швидкий, з ним впорається кожен, а результат радуватиме вас всю зиму – смаком і ароматом, хто ще не робив – рекомендую!

Приготування:

Часникові стрілки потрібно промити, обсушити. Прибрати жорстку частину і насіннєву коробочку.

В мене вийшло 150 грам, я їх подрібнюю, ножем, щоб потім збити на блендері. Підготовлені стрілки переміщаю в блендер.

Пробиваю декількома етапами, так як блендер у мене маленький і слабкий, на цю кількість я використовую 120 грам олії і пробиваю знову блендером.

Так подрібнюю всі стрілки. Додаю спеції – 1 ч. л. солі, 1 ч. л. лимонної кислоти, чорний мелений перець 0,5 ч. л.

Все ще один раз пробиваю блендером. Для заморозки я використовую одноразові соусниці, мені більше так подобається, так як зручніше потім використовувати.